Completos

Varmkorvens slutgiltiga upprättelse kommer från Sydamerika. I Chile kallas den för completos, i Argentina för choripan. Huvudsaken är att du top­par med extra allt.

För 4 personer:

Valfri korv
Korvbröd
Smör att steka i

Avokadoröra:
2 avokado
1 tsk spiskummin
1⁄2 lime, saften
Salt & svartpeppar

Dessutom:
Valfri senap
200 g surkål
250 g körsbärstomater
1 salladslök
Majonnäs (gärna Kewpie)
Sriracha

Gör så här:
Börja med att förbereda all topping. Mosa avokadon i en bunke och smaka av med spiskummin, lime­saft, salt och peppar. Hacka tomaterna och skär salladslöken fint.

Hetta upp hällen och stek korven till önskad färg. Vik försiktigt upp korvbröden och ge snittytorna ett dopp i stekflottet.

Stryk ett lager senap inuti korvbröden. Lägg i kor­varna och montera efter behag med surkål, avokado och tomat. Garnera med salladslök, majonnäs och sriracha.