Varmkorvens slutgiltiga upprättelse kommer från Sydamerika. I Chile kallas den för completos, i Argentina för choripan. Huvudsaken är att du toppar med extra allt.
För 4 personer:
Valfri korv
Korvbröd
Smör att steka i
Avokadoröra:
2 avokado
1 tsk spiskummin
1⁄2 lime, saften
Salt & svartpeppar
Dessutom:
Valfri senap
200 g surkål
250 g körsbärstomater
1 salladslök
Majonnäs (gärna Kewpie)
Sriracha
Gör så här:
Börja med att förbereda all topping. Mosa avokadon i en bunke och smaka av med spiskummin, limesaft, salt och peppar. Hacka tomaterna och skär salladslöken fint.

Hetta upp hällen och stek korven till önskad färg. Vik försiktigt upp korvbröden och ge snittytorna ett dopp i stekflottet.
Stryk ett lager senap inuti korvbröden. Lägg i korvarna och montera efter behag med surkål, avokado och tomat. Garnera med salladslök, majonnäs och sriracha.