Om

Stekman.se är både en sajt och ett bokförlag, grundade av Oskar Ekman. Oskar är frilansjournalist och redaktör med fokus på mat och kultur. Han är utbildad i Vin & dryckeskunskap vid Restauranghögskolan i Grythyttan (Örebro universitet) samt i Matkemi vid Lunds tekniska högskola. Stekman förlag drivs tillsammans med Sara Hallonsten, som är redaktör och formgivare.

Säkra betalningar

Våra betalningslösningar är krypterade och mycket säkra. Välj mellan att betala med Swish eller kort. Våra kortbetalningar går via Stripe, som är en av världens största leverantörer av säkra betalningar. 

Frakt

Vi använder oss av PostNords varubrev med hemleverans (försändelsen hängs på dörren om den inte går ner i postlådan). Större beställningar (3 eller fler böcker) levereras med DHL till ombud. Aktuell leveranstid finns angett på produktsidan. Vi sms-aviserar alla beställningar och du kan spåra dem via PostNords app eller via appen Mina paket. 

Reklamation, retur och ångerrätt

Har du fått en bok som är skadad i frakten? Vill du utnyttja din lagstadgade ångerrätt (inom 14 dagar)? Inga problem, vi hjälper dig! Kontakta oss på info@stekman.se och uppge ditt ordernummer. Vi svarar alltid inom 24 timmar. 

Kontakt

Stekman.se
Oskar Ekman kommunikation AB
Skebokvarnsvägen 177
124 52 Bandhagen 

info@stekman.se

Org.nr: 556829-8839 
VAT-nr: SE556829883901